Financial lease Audi A1

De Audi A1 is een compact luxe voertuig en daarmee de ideale auto voor jonge stadsmensen. Wendbaar, innovatief én perfect voor in de stad Ben jij benieuwd naar de scherpste Audi A1 lease deals? Op deze pagina vind je al onze Audi A1 financial lease modellen.

Audi A1 financial lease

De eerste versie van de Audi A1 werd in 2007 als de Audi Metroproject Quattro gelanceerd. Een auto met vier zitplaatsen en nieuwe plug-in hybride krachten. Een 1.4 Turbo TFSI van 110,4 kW werd gekoppeld aan een elektrische motor van 29,8 kW. De benzinemotor zorgt dat de voorwielen aangedreven worden, de elektrische motor zorgt voor de achterwielen. De hybride is daarnaast gekoppeld aan een S-Tronic transmissie met 6 snelheden. Deze voorloper van de A1 kon in 1 oplaadbeurt van de lithium/ ion batterij 100 km rijden met een snelheid van 100 km/u. In 2008 werden de Audi A1 Project Quattro en de Audi A1 Sportback gelanceerd. Beide modellen worden als de basis voor de eerste generatie A1 gezien.

De hedendaagse Audi A1 komt in twee uitvoeringen: de standaard Audi A1 met drie deuren en de Audi A1 Sportback met 5 deuren. Beide modellen komen in drie verschillende uitrustingen: SE, Sport en S. SE wordt gezien als de basisuitrusting, de Sport en S varianten zijn uitgerust met speciale sportstoelen, een sportieve ophanging en grotere wielen. Voor welk model je ook kiest, je kunt ervan uitgaan dat de wagen een krachtige uitstraling heeft. Denk aan een brede en lage singleframe-grille of een indrukwekkende voorbumper. Wil jij je Audi A1 lease auto verder personaliseren? Kies dan voor de Pro Line S lease en rust je auto uit met een titaanzwart grille rooster en een mat aluminium zilveren grille rand.

Audi A1 Sportback financial lease

Eind 2011 werd de Audi A1 Sportback gepresenteerd, een 5-deurs variant van de Audi A1. Dit model was zo populair dat de tweede generatie van de Audi A1 alleen als 5-deurs Sportback en cross-over te verkrijgen is. Dit model wordt de Audi A1 Citycarver genoemd. De nieuwe Audi A1 Sportback heeft een nieuw, karakteristiek design en geeft daarmee een knipoog naar de eerste Audi Quattro. Door zijn features is de A1 Sportback niet alleen de sportiefste van zijn soort, maar behoort hij ook tot de absolute top als het gaat om compacte auto’s. Dit maakt de Audi A1 Sportback ideaal als zakelijke lease auto.

Audi A1 occasion lease

Wil jij een Audi A1 leasen, maar hoeft dit niet perse een nieuwe Audi te zijn? Dan is er de mogelijkheid om een tweedehands auto te leasen. De auto’s voldoen aan de hoogste eisen, zijn uitgerust met de laatste technologieën en nog een stuk voordeliger ook. Voor een ondernemer is het namelijk financieel erg aantrekkelijk om middels financial lease een tweedehands auto te leasen. Je hoeft het aankoopbedrag niet in een keer af te lossen en de eerste afschrijvingen zijn al gedaan. Als je voor een auto van twee jaar of ouder kiest ben je het voordeligst af. Ben jij geïnteresseerd in Audi A1 occasion lease? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag met het maken van een keuze.