Audi A4 leasen

De nieuwe Audi A4 is zakelijk, stijlvol maar vooral bijzonder luxe. Niet zo gek dat dit model tot een van de bestverkopende modellen van dit merk behoort. Wil jij een auto leasen die alles heeft wat je je maar kunt wensen? Op deze pagina lees je alles over de Audi A4 leasen.

De Audi A4 heeft een lange geschiedenis. Deze middelgrote 4-deurs sedan van Audi wordt sinds 1972 geproduceerd. Toen nog als de Audi 80, ook wel de Audi B-type genoemd. Deze serie bestond onder anderen uit de Audi 60, 80 en de Super 90. In 1994 werd deze naam veranderd naar Audi A4. De auto had niet alleen een nieuwe naam gekregen, maar ook een heel nieuw uiterlijk. Dit was zo’n succes dat er in 1995 al meer dan 27.000 exemplaren van de auto verkocht werden.

De Audi A4 beschikt over krachtige TFSI en TDI-motoren met lekker veel paardenkracht. Daarnaast heeft de wagen een mooi uiterlijk, een goede wegligging en een modern interieur. Je kunt gemakkelijk vele kilometers rijden en nog een flinke restwaarde hebben ook. Geen wonder dat deze auto ontzettend populair is onder zakelijke rijders.

Liever een auto waar je ook je gezin veilig in kunt vervoeren? Ook dan is de Audi A4 prima te gebruiken. Genoeg ruimte en de wagen komt in verschillende uitvoeringen, namelijk: Limousine, Avant, allroad Quattro, S4 Limousine, S4 Avant en RS4 Avant. Al deze modellen zijn standaard uitgerust met:

Wil jij je auto verder personaliseren? Dan kun je afhankelijk van het model ook voor de volgende extra’s kiezen: