BMW leasen

Het Duitse merk BMW is één van de bekendste automerken ter wereld. Het merk staat voor klasse, kwaliteit en innovatie en heeft voor elke autorijder een passende auto. Wij dus ook! In ons aanbod vind je o.a. de populaire BMW 3-serie, de BMW 5-serie en de X5, maar ook op gebied van elektrische auto’s kun je je hart ophalen. Ook de BMW i8 en de BMW i3 kun je namelijk in ons assortiment vinden. Heb jij al een keuze kunnen maken?

BMW 1 serie

De BMW 1 serie is met een duidelijke opdracht geproduceerd. Namelijk het comfort en rijplezier waar BMW bekend om staat, tegen zo laag mogelijke kosten. En dat is gelukt! De BMW 1 serie lijkt op de Volkswagen Golf. Compact, een sportieve motorkap en een korte achterkant. De BMW 1 serie is misschien compact van buiten. Qua technieken, motorversie, veiligheid en uitvoeringen is hij dat zeker niet. De 1 serie is uitgerust met de modernste technieken. Wat dacht je van een startknop, zes airbags, xenon verlichting of iDrive om navigatie, radio en klimaatcontrole aan te sturen? De 1 serie bestaat uit de BMW 114, BMW 116, BMW 118, BMW 120, BMW 123, BMW 125, BMW 130 en de BMW 140. Daarnaast kun je kiezen tussen een benzine- of dieselmotor.

BMW 3 serie

De BMW 3-serie behoort tot de middenklasse en is al bijna 40 jaar een begrip. In deze tijd werden de volgende series gebouwd: E21, E30, E36, E46, E90 en de F30. In de loop der jaren is er flink aan deze modellen gesleuteld. Zo is de techniek verbeterd, de binnenruimte flink vergroot en ook de veiligheid voor de inzittenden is een stuk beter geworden. De BMW 3-serie bestaat uit de Sedan, de M340i xDrive Sedan, Touring, M340i xDrive Touring en de Gran Turismo. Genoeg keuze!

BMW 5 serie

De BMW 5-serie is een geduchte concurrent voor de Mercedes Benz E-klasse en de Audi A6. De wagen is een luxevoertuig en verkrijgbaar in een touring of een sedan uitvoering.In de Sedan komt sportiviteit en business samen. De auto heeft een dynamisch silhouet, een strakke vormgeving en een elegante carrosserie. Innovatieve technologieën zorgen ervoor dat je altijd optimaal comfort ervaart. Of het nu om een korte of een lange rit gaat. Ook de BMW 5 serie Touring is een sportieve auto. De Touring staat bekend om zijn iconische uiterlijk en zijn comfort op zowel lange- als korte ritten..In de BMW 5 serie kun je de volgende modellen vinden: BMW 520, BMW 523, BMW 525, BMW 528, BMW 530, BMW 535, BMW 540, BMW 550 en de BMW 5er Gran Turismo. Welk model past bij jou?

BMW 7 serie leasen

Met de BMW 7 serie is een nieuw tijdperk aangebroken. Nieuw ontwikkelde motoren, uitstekende prestaties en maximaal comfort. De 7 serie hoort bij de luxeklasse van het Duitse automerk en dat vinden wij niet raar. Functies als connectie navigatie, een intelligente personal assistant, rijassistentie systemen en een parkeer assistent zorgen dat je met een BMW 7 serie altijd hoge ogen gooit. Waar je ook bent.Ook qua power gaat de BMW 7 serie zijn concurrenten snel voorbij. De auto heeft 340 pk en kan binnen 5,5 seconden een snelheid van 100 km/u bereiken. De 7- serie kan in een hybride, benzine of diesel variant geleverd worden. De hybride variant heeft een zescilinder-in-lijn benzinemotor met elektromotor en 394 pk, de Diesel variant een zescilinder-in-lijn dieselmotor met 265, 320 pk of 400pk en de benzine rijder heeft de keuze tussen een V8 benzinemotor met 530 pk of een V12 benzinemotor met 585 pk.

Elektrische BMW leasen

Met de lancering van de BMW i3 en de BMW i8 heeft het Duitse merk twee geweldige auto’s op de markt gebracht. De BMW i3 is volledig elektrisch en de BMW i8 een plug-in hybride. Laten we met de BMW i3 en de BMW i3s beginnen.De BMW i3 werd op de IAA in Frankfurt am Main aan het grote publiek voorgesteld. De i3 is de eerste volledig elektrische BMW en gelijk een groot succes. Het gaat bij elektrisch rijden natuurlijk allemaal om de actieradius. Een auto kan nog zo mooi zijn, een lage actieradius komt het rijplezier niet ten goede. Op een volle accu kan er ongeveer 200 kilometer gereden worden, de optionele Range Extender breidt dit uit tot 330 kilometer. Genoeg power om zonder zorgen op je eindbestemming aan te komen.

De i3s is net iets krachtiger en sneller dan de i3. Het gevolg hiervan is dat de actieradius met 235 kilometer wat lager ligt dan bij de i3 met Range Extender. De S is een stuk sportiever en dat is ook in het design en de functies terug te zien. De voorbumper is volledig aangepast en de achterbumper is voorzien van een breder inzetstuk. Ook is de S uitgerust met een sportonderstel waardoor de auto net iets lager op de weg ligt.

In de BMW i8 wordt het beste van twee werelden gecombineerd. De auto is een plug-in hybride en beschikt daarom over zowel een elektromotor als een verbrandingsmotor. De combinatie van de innovatieve elektromotor, de lithium-ion high-performance accu en intelligente energiemanagement zorgt voor een unieke rijbeleving en een acceleratie om je vingers bij af te likken.