Financial lease BMW 5-serie

Het Duitse merk BMW is één van de bekendste automerken ter wereld. Het merk staat voor klasse, kwaliteit en innovatie en heeft voor elke autorijder een passende auto. Wij dus ook! In ons aanbod vind je o.a. de populaire BMW 3-serie, de BMW 5-serie en de X5. Wil jij een BMW leasen en gelijk je steentje aan een beter milieu bijdragen? Ook op gebied van elektrische auto’s kun je je hart ophalen. Heb jij al een keuze kunnen maken? BMW is een afkorting voor Bayerische Motoren Werke. Een automerk dat in 1913 werd opgericht door Karl Friedrich Rapp. Waar het merk nu ongekend populair is door zijn ruime aanbod auto’s, is dat niet waar het merk mee begon. Het merk begon namelijk als fabriek voor vliegtuigmotoren.

BMW 5 serie

De BMW 5-serie is een geduchte concurrent voor de Mercedes Benz E-klasse en de Audi A6. De wagen is een luxe voertuig en verkrijgbaar in een touring of een sedan uitvoering.

In de sedan komt sportiviteit en business samen. De auto heeft een dynamisch silhouet, een strakke vormgeving en een elegante carrosserie. Innovatieve technologieën zorgen ervoor dat je altijd optimaal comfort ervaart. Of het nu om een korte of een lange rit gaat. Ook de BMW 5 serie Touring is een sportieve auto. De Touring staat bekend om zijn iconische uiterlijk en zijn comfort op zowel lange- als korte ritten..

In de BMW 5 serie kun je de volgende modellen vinden: BMW 520, BMW 523, BMW 525, BMW 528, BMW 530, BMW 535, BMW 540, BMW 550 en de BMW 5er Gran Turismo. Welk model past bij jou?