Financial lease BMW 7-serie

Het Duitse merk BMW is één van de bekendste automerken ter wereld. Het merk staat voor klasse, kwaliteit en innovatie en heeft voor elke autorijder een passende auto. Wij dus ook! In ons aanbod vind je o.a. de populaire BMW 3-serie, de BMW 5-serie en de X5. Wil jij een BMW leasen en gelijk je steentje aan een beter milieu bijdragen? Ook op gebied van elektrische auto’s kun je je hart ophalen. Heb jij al een keuze kunnen maken? BMW is een afkorting voor Bayerische Motoren Werke. Een automerk dat in 1913 werd opgericht door Karl Friedrich Rapp. Waar het merk nu ongekend populair is door zijn ruime aanbod auto’s, is dat niet waar het merk mee begon. Het merk begon namelijk als fabriek voor vliegtuigmotoren.

BMW 7 serie leasen

Met de BMW 7 serie is een nieuw tijdperk aangebroken. Nieuw ontwikkelde motoren, uitstekende prestaties en maximaal comfort. De 7 serie hoort bij de luxe klasse van het Duitse automerk en dat vinden wij niet raar. Functies als connectie navigatie, een intelligente personal assistant, rijassistentie systemen en een parkeer assistent zorgen dat je met een BMW 7 serie altijd hoge ogen gooit. Waar je ook bent.

Met de BMW 7 serie is een nieuw tijdperk aangebroken. Nieuw ontwikkelde motoren,Ook qua power gaat de BMW 7 serie zijn concurrenten snel voorbij. De auto heeft 340 pk en kan binnen 5,5 seconden een snelheid van 100 km/u bereiken. De 7- serie kan in een hybride, benzine of diesel variant geleverd worden. De hybride variant heeft een zescilinder-in-lijn benzinemotor met elektromotor en 394 pk, de Diesel variant een zescilinder-in-lijn dieselmotor met 265, 320 pk of 400pk en de benzine rijder heeft de keuze tussen een V8 benzinemotor met 530 pk of een V12 benzinemotor met 585 pk.uitstekende prestaties en maximaal comfort. De 7 serie hoort bij de luxe klasse van het Duitse automerk en dat vinden wij niet raar. Functies als connectie navigatie, een intelligente personal assistant, rijassistentie systemen en een parkeer assistent zorgen dat je met een BMW 7 serie altijd hoge ogen gooit. Waar je ook bent.