Ford Focus leasen

Wil jij een Ford leasen en tegelijk de Scherpste Lease Deal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze ervaren lease adviseurs helpen je graag bij het maken van een goede keus. De auto’s van Ford zijn kwalitatief uitmuntend, hebben een mooi design en zijn toch aantrekkelijk geprijsd. Ook aan de zakelijke leaserijder wordt gedacht. Ford lanceert namelijk regelmatig speciale Business Editions. Compleet uitgerust en tegen een voordelig tarief. Dat noemen wij nog eens een scherpe lease deal! Benieuwd naar de Ford Modellen? In ons assortiment vind je o.a. de ruime Ford Kuga, de zakelijke Ford Mondeo en binnenkort de compleet elektrische Ford Mustang Mach-E.

Het merk Ford, en dan met name de oprichter Henri Ford, laat zien dat je met doorzetten alles kunt bereiken. In 1899 richtte Henri Ford de Detroit Automobile Company op. Helaas ging dit bedrijf in 1900 alweer failliet. Een jaar later maakte het bedrijf een doorstart, met wederom Henri Ford aan het hoofd. Ook dit bedrijf ging na slechts drie maanden failliet. De aanhouder wint moet Henri Ford gedacht hebben, want in 1903 werd alweer het volgende bedrijf gestart. De Ford Motor Company. Dit keer samen met 11 investeerders. In de fabriek, waar tien werknemers werkten, werd per jaar een paar exemplaren van de eerste Ford geproduceerd. Nu met veel meer succes, want in 1906 groeide Ford uit tot de grootste autofabrikant van de Verenigde Staten. Inmiddels zijn de auto’s van Ford niet meer uit het straatbeeld weg te denken en is het merk nog steeds één van de populairste automerken. De autofabrikant kan inmiddels miljoenen auto’s aan en heeft veel verschillende modellen en series in zijn aanbod.

De Ford Focus is al jarenlang ongekend populair. Inmiddels is de Ford Focus uitgerust met nog meer techniek, meer connectiviteit, meer design en dan ook nog eens meer ruimte. Wat wil je nog meer? Dat gaan we je vertellen. Dit populaire model heeft namelijk nog veel meer kenmerken die wij meer dan de moeite waard vinden. De Ford Focus is uitgerust met geavanceerde technologie. Zo kun je eenvoudiger parkeren, is de wegligging veel stabieler en kun je nog veiliger van A naar B.

Wil jij een krachtige auto? Maar vind je het zonde van je tijd (en geld) om om de haverklap bij de benzinepomp te staan? Dan biedt de Ford Focus de ideale combinatie. De auto is namelijk uitgerust met krachtige en brandstof vriendelijke motor en verkrijgbaar met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of als een automaat met 8 versnellingen. De Ford Focus is ook voor de zakelijke rijder onwijs interessant. Ford heeft namelijk diverse Business Editions gelanceerd, waaronder de FOCUS Trend Edition Business, FOCUS ST-Line Business en de FOCUS Active Business.