Financial lease Mercedes-Benz A-Klasse

De Mercedes-Benz A-Klasse is volwassener en comfortabeler dan ooit. Perfect voor als je uitgerust en ontspannen bij je afspraak aan wil komen. Wil jij meer weten over Mercedes-Benz A-klasse financial lease? Op deze pagina lees je er alles over.

Wil jij een Mercedes-Benz A-Klasse leasen? Dan lease je een compacte, luxe gezinsauto die alles behalve degelijk te noemen is. De originele A Klasse wordt in 1997 gelanceerd als hatchback met 4 deuren. Iets waar Mercedes-Benz ook met de nieuwe versies trouw aan is gebleven. De Mercedes-Benz A-Klasse lease auto is volledig naar wens aan te passen en komt met een rijk aanbod aan verschillende motoren. Een kleine greep uit de benzine mogelijkheden:

Ook de Dieselrijder wordt met de volgende motoren niet vergeten:

Dat de Mercedes-Benz A-Klasse lease auto een praktische gezinsauto is, blijkt wel uit het Driving School pakket. Dit pakket is uitgerust met dubbele achteruitkijkspiegels, dubbele pedalen en een controle switch op de console. Zo kun je de auto niet alleen als zakelijke auto gebruiken, maar ook om je kinderen naar school te brengen.

Mercedes-Benz A-Klasse financial lease

Wil jij een Mercedes-Benz A-klasse leasen? Wij helpen je graag aan de scherpste Mercedes-Benz A-klasse financial lease deal. Dankzij ons ruime assortiment is de kans groot dat de auto van jouw dromen erbij staat. We bieden je niet alleen een scherp maandbedrag, maar ook een contactpersoon die je helpt bij vragen en de beste prijs voor je regelt. Klinkt dit je als muziek in de oren? Dan doen wij er graag nog een schepje bovenop.

Als je kiest voor Mercedes A-Klasse lease kies je voor dezelfde voordelen als bij een koop auto. Je wordt namelijk direct na tekenen economisch eigenaar van de auto. Dit houdt in dat je gelijk vanaf het begin al profiteert van fiscale voordelen. Aan het eind van je laatste termijnbedrag word je fiscaal eigenaar van de auto en is de auto volledig van jou.