Financial lease Mercedes-Benz CLA-Klasse

Zoek jij een auto met klasse die helemaal bij jouw lifestyle past? Dan is de Mercedes-Benz CLA de auto voor jou. Met een glanzende diamond grille, tienspaaks lichtmetalen velgen en halogeen koplampen is de Mercedes-Benz CLA gemaakt om op te vallen. Wil jij meer weten over deze auto of misschien wel een Mercedes-Benz CLA leasen. Lees dan snel verder.

Mercedes-Benz CLA lease

De Mercedes CLA is een luxe 4-deurs coupé of 5-deurs station (Shooting Brake) in de compacte middenklasse. Dit model is uniek door het grote aantal uiteenlopende uitvoeringen en motoren. Hierdoor is er voor elke ondernemer een comfortabele zakelijke lease auto te vinden. Voor welk model je ook kiest, de vierdeursauto heeft altijd het accent op comfort liggen.

Alle CLA-modellen kunnen met een viercilinder motor geleverd worden. Denk hierbij aan de 1.3 liter (136 en 163 pk) en 2.0 liter (190 en 224 pk). Naast de standaard uitvoeringen, kun je natuurlijk ook voor de AMG-varianten gaan. Deze zijn 306 pk en 421 pk. Enorm krachtig dus! De demping van de Mercedes CLA lease auto is speciaal voor de CLA ontworpen. Hierdoor rijdt hij ontzettend comfortabel en ligt hij zelfs bij de hoogste snelheden goed op de weg.

Auto leasen: Mercedes CLA

Natuurlijk wil je bij de aanschaf van een nieuwe auto zo min mogelijk financiële risico’s lopen. Zeker als dit om een zakelijke investering gaat. Met financial lease, ook wel zakelijk financieren genoemd, ben je gelijk eigenaar van de auto en betaal je deze in termijnen af. Doordat je meteen vanaf het begin economisch eigenaar van de auto bent, kun je de auto ook op je balans zetten. Je hebt hierdoor recht op verschillende fiscale voordelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan investeringsaftrek. Wil jij meer weten over Mercedes CLA financial lease? Onze lease adviseurs helpen je graag aan de scherpste lease deal.