Mercedes-Benz V-Klasse leasen

Innovatief, kwalitatief, hoogwaardig en luxe. Zomaar wat kenmerken om de auto’s van Mercedes-Benz te beschrijven. Wil jij een luxe auto die bij jou en je bedrijf past? Dan weten wij zeker dat er in het uitgebreide aanbod van dit Duitse merk een passende auto voor je bij zit. Op deze pagina lees je meer over de verschillende Mercedes-Benz modellen en de lease mogelijkheden.

Mercedes-Benz is in 1926 uit een fusie tussen Daimler Motoren Gesellschaft en Benz & Cie ontstaan. De geschiedenis van dit Duitse bedrijf gaat echter nog veel verder terug. In 1885 bouwde uitvinder Carl Benz als eerste officiële autoproducent zijn eerste auto (met drie wielen). Gottlieb Daimler volgt in 1886 met de eerste auto met vier wielen. Niet gek dat deze twee grootheden hun bedrijven hebben samengevoegd. Mercedes-Benz werd met name in de Nazi- periode een vertrouwd gezicht in Duitsland. Ook na de oorlog bleef het merk ongekend populair. Vele uitvindingen en innovaties later is het merk nu één van de beste autobouwers ter wereld.

Mercedes-Benz laat met de Mercedes Benz V-Klasse zien dat een personenbus ook luxe kan zijn. De nieuwste versie van de V-Klasse is uitgerust met een 239 pk dieselmotor, die niet alleen een stuk krachtiger is dan de vorige versies maar ook nog eens een stuk schoner. Daarnaast is de V-Klasse uitgerust met allerlei standaardopties die je in de modellen van veel concurrenten niet standaard terugziet. Wat dacht je van een botswaarschuwing, dode hoek detectie of zelfs een elektrische schuifdeur?

Uiteraard hebben wij nog veel meer Mercedes-Benz modellen in ons aanbod. Wordt de auto van je dromen niet op deze pagina beschreven? Neem dan vooral contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.