Financial lease Mercedes-Benz Vito

Ben jij op zoek naar een bedrijfswagen waarmee je elke klus kunt klaren? De Mercedes-Benz Vito heeft alles in huis om van al je klussen een gegarandeerd succes te maken. Wil jij meer weten over een Mercedes-Benz Vito leasen? Op deze pagina lees je er alles over.

Mercedes-Benz Vito leasen

De Vito is een veelzijdige bedrijfswagen die ervoor zorgt dat iedereen die op zoek is naar een goede bestelwagen op zijn wenken bediend wordt. Wil jij de Mercedes-Benz Vito leasen? Dan heb je de keuze uit vier verschillende modellen, namelijk: de Vito gesloten bestelwagen, de eVito gesloten bestelwagen, Vito Tourer en de eVito Tourer. De gesloten bestelwagen is uniek binnen het mid-size segment en is beschikbaar met voorwiel-, achterwiel en vierwielaandrijving. De keuze is reuze! Op zoek naar een wagen met veel laadvermogen? Deze variant van de Vito heeft een laadlengte tot 3 europallets en een laadvolume tot 6,6m3 en een lading tot 1374 kilo. Liever een elektrische bedrijfswagen? Dan is de gesloten bestelwagen er ook in de eVito variant. Dezelfde voordelen, alleen dan in een elektrische wagen.

De Vito Tourer is ideaal als je meerdere passagiers wil vervoeren. De wagen biedt maximaal negen zitplaatsen en komt in meerdere uitrustingslijnen, namelijk: de Vito Tourer BASE, PRO en SELECT. De dynamische motoren zorgen ervoor dat de wagen niet alleen veel plaats aan passagiers biedt, maar ook voldoende kracht bezit. Wat je wens qua een bestelwagen ook is, een Mercedes-Benz Vito leasen is altijd een goed idee.

Mercedes Vito lease zakelijk

Wil jij de Mercedes-Benz Vito zakelijk leasen? En tegelijk van fiscale voordelen profiteren? Dan is Mercedes-Benz Vito financial lease een goed idee. Als je de auto middels een financial lease constructie leaset word je vrijwel direct economisch eigenaar van de auto. Dit maakt het mogelijk om de auto op je balans te zetten en van verschillende fiscale voordelen te genieten. Van deze voordelen kan je geen gebruik maken als je voor een van de andere leaseconstructies kiest.