Opel Corsa leasen

Ben jij op zoek naar een compacte stadsauto? Maar wil je toch het gevoel hebben dat je in een grotere auto rijdt? Dan hebben wij een passende auto voor je. De Opel Corsa is een stadsauto met alle technieken van een grotere auto. Zo beschik je over het beste van twee werelden en hoef je geen concessies te doen. Wil jij de Opel Corsa leasen? Op deze pagina vind je ons aanbod.

De Opel Corsa is in 1982 gepresenteerd en staat al jarenlang bekend als een stadsauto met pit. Nu 38 jaar later is de Corsa voorzien van allerlei technologische snufjes om het rijden nog comfortabel, fijner en vooral veiliger te maken. Hierbij kun je denken aan Active Lane Keep Assist, verkeersbordenherkenning, Cruise Control, een snelheidsbegrenzer en nog veel meer. Ook qua infotainment systeem kun je je hart ophalen. Dit hoogwaardige systeem beschikt over een touchscreen tot 10-inch en zorgt ervoor dat je rijervaring nog beter wordt.

Er wordt niet voor niets gezegd dat de Opel Corsa een pittige auto is. De motoren bieden niet alleen een goede balans tussen efficiëntie en rijplezier, maar zijn ook nog eens hartstikke krachtig. Je hebt de keuze uit:

Daarnaast kan de Opel Corsa geleverd worden met een handgeschakelde 6-versnellingsbak en een sportieve 8-traps automaat.