Financial lease Seat Ateca

Van compacte stadsauto tot SUV met veel vermogen. In het lease aanbod van SEAT vind je altijd een auto die bij je wensen en rijstijl past. Wil jij weten of de auto’s van dit Spaanse merk bij je passen? Of ben je benieuwd naar SEAT financial lease? Lees dan snel verder óf neem contact op met een van onze lease adviseurs. Zij vertellen je graag meer over een SEAT leasen. SEAT behoort samen met Volkswagen, Audi, Skoda, Bentley, Bugatti, Lamborghini en Porsche tot de Volkswagen-groep. En in dat rijtje misstaat het merk zeker niet. SEAT zakelijke lease biedt namelijk twee garanties. Je profiteert altijd van de hoogste kwaliteit én elke SEAT heeft een design waar je niet omheen kunt. En als je naar het assortiment van dit Spaanse merk kijkt, zie je dat ze zich aan deze belofte houden. De nieuwe generatie SEAT lease auto’s hebben namelijk een compleet verfrist design met strakke lijnen en subtiele details. Van LED-verlichting tot een futuristisch interieur waar je niet omheen kan. Met SEAT financial lease trek je geheid de aandacht. Er zijn veel redenen om voor SEAT financial lease te kiezen. Je rijdt met SEAT leasing in een nieuwe auto, zonder dat je in een keer de volle mep hoeft te betalen. Doordat je direct na tekenen economisch eigenaar van de auto wordt, profiteer je wel van alle fiscale voordelen. Zo heb je wel de lusten van een koop auto, maar hou je geld over om in andere zaken te investeren. Bijvoorbeeld investeringen om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Een SEAT leasen wordt zo wel heel aantrekkelijk gemaakt.

Seat Ateca zakelijk leasen

In 2016 werd door SEAT zijn eerste SUV gelanceerd, de SEAT Ateca. Deze stoere cross-over is uitgerust met vijf deuren en biedt plaats aan vijf personen. Gelukkig ben je dan nog niet door de ruimte heen, maar heb je ook nog meer dan genoeg bagageruimte over. De reguliere uitvoering beschikt zelfs over een kofferbak met een laadruimte van 510 liter. Zo kun je dat extra koffertje met een gerust hart meenemen.

Wil jij met je SEAT lease auto wat te kiezen hebben? Dan kun je met het benzine- en dieselmotoren aanbod van SEAT je hart ophalen. Er is keuze uit de volgende motoren: benzine motoren van 1,0 liter (115 pk), 1,4 liter (150 pk) en 2,0 liter (190 pk). Liever een diesel? Je kunt kiezen tussen een motor met een cilinderinhoud van 1,6 liter (115pk) of een 2.0 liter met 150 of 190 pk.