Tesla Model S leasen

Tesla Model S is een volledig elektrische auto en doet niks onder voor normale auto’s. Wil jij een steentje bijdragen aan een beter milieu en een Tesla Model S leasen? Op deze pagina lees je er alles over.

De auto heeft een geschat bereik van 628 kilometer en kan in slechts 2,1 seconden een topsnelheid van 322 km/u bereiken. Met recht een auto van wereldklasse. Het interieur van de auto versterkt de kracht van de auto. Tesla Model S is uitgerust met een 17 inch cinematic display waar je vanaf elke hoek naar kunt kijken. Om het comfort naar een nieuw niveau te tillen beschikt de auto over een perfecte klimaatbeheersing. De airconditioning is onzichtbaar maar doeltreffend en verder is de auto standaard uitgerust met Tri-zone temperatuurregeling, geventileerde voorstoelen en HEPA-filtratie.

Met de Tesla Model S leg je op één lading meer kilometers af dan ooit tevoren. Is de batterij toch bijna leeg? Wereldwijd zijn er meer dan 20.000 Superchargers en dankzij de snellaadtechnologie kun je binnen een mum van tijd weer verder.