Financial lease Toyota Aygo

Van heel klein tot heel groot. De grootste autofabrikant ter wereld, Toyota, heeft voor iedere autoliefhebber een passende Toyota lease auto. In ons assortiment vind je dan ook modellen als de Toyota Aygo, de Toyota Yaris en hybride modellen als de Toyota Prius, de Prius + en de C-HR. Het grote voordeel van een Toyota leasen? Tegen een aantrekkelijke prijs rijd je al in een leuke, kwalitatief hoogwaardige Toyota lease auto. Dit Japanse automerk kent grote succesverhalen en heeft met auto’s als de Toyota Prius, de Toyota Aygo en de Toyota Yaris een ijzersterke positie op de markt. De Toyota Prius wordt gezien als het meest bekende model van deze Japanse autofabrikant en was zelfs de eerste hybride auto die in serie werd geproduceerd. Het komt dan vast niet als een verrassing dat de hybride techniek één van de specialiteiten van de Toyota lease auto’s is. Hier houdt het echter niet bij op. Ook nu blijft de Japanse autofabrikant flink door ontwikkelen. Zo werken ze aan zuinigere motoren en hoort ook elektrisch rijden tot de opties. Toyota financial lease is daarmee de perfecte keus voor de ondernemer die graag een steentje wil bijdragen aan een beter milieu. Wil je niet alleen maatschappelijk verantwoordelijker ondernemen, maar ook geld overhouden voor bepaalde investeringen? Dan is financial lease een geschikte keus. Doordat je niet in een keer een grote investering hoeft te doen, hou je geld over voor andere projecten en uitgaven.

Toyota Aygo leasen

De Toyota Aygo heeft zijn naam te danken aan het Engelse zinnetje “I go” en staat voor vrijheid en mobiliteit. En dat is precies waar de compacte stadsauto zich perfect voor leent. Alle Aygo’s worden samen met de Citroën C1 en de Peugeot 107/108 in een joint venture tussen de drie automerken gebouwd. Hierdoor zijn alle drie de modellen bijna exact hetzelfde.

Aygo’s zijn te verkrijgen als drie- of vijfdeurs met een hatchback kofferruimte. Dit houdt in dat de koffer in hetzelfde volume als de zitruimte is opgenomen. De nieuwe generatie Toyota Aygo heeft een heuse facelift ondergaan. De auto is gebaseerd op de Japanse jongerencultuur en bedoeld om de auto toegankelijker te maken voor jonge bestuurders. Daarnaast kunnen er zoveel persoonlijke aanpassingen gedaan worden dat je de auto helemaal naar je eigen smaak kunt customizen.