Financial lease Volkswagen Caddy

De Volkswagen Caddy is onder vakmensen en ondernemers de meest gekozen bedrijfswagen. En dat is niet voor niets! De Caddy biedt ongekend rijcomfort. Ook als je al jaren in de auto rijdt. De wagen is voorzien van verschillende opbergvakken, waardoor je al je spullen makkelijk kwijt kan. Of het nu om een duimstok, laptop of lunchtrommel gaat. Naast de vakken biedt de wagen uiteraard nog veel meer ruimte. Hij biedt tot 3,2m3 laadruimte volume, 803 kilo laadvermogen en zes bindogen. Wil je meer weten over de Volkswagen Caddy leasen? Lees dan snel verder.

Volkswagen Caddy leasen

De Volkswagen Caddy kent een rijke geschiedenis. In 1980 werd de eerste generatie van de Volkswagen Caddy uitgebracht en sindsdien heeft de wagen veel verandering doorgemaakt. De eerste Caddy werd de VW Gold Mk1 Caddy genoemd. Deze auto werd gebaseerd op het Volkswagen Groep A1 platform, waar ook de Golf Mk1 gebruik van maakt. Inmiddels zijn we een paar generaties verder en is de kleinste bestelauto van Volkswagen nog steeds ongekend populair. De nieuwste Volkswagen Caddy lease auto’s zijn een stuk zuiniger dan hun voorgangers en zien er daarbij ook nog eens leuk uit.

Ben jij op zoek naar de scherpste Volkswagen Caddy lease deals? Je kunt de Volkswagen Caddy leasen in twee varianten, namelijk: Normal en Maxi. Gelukkig houdt het hier niet bij op. Beide versies zijn namelijk verkrijgbaar als paneel bus, raambus, passagiersvoertuig, familie voertuig en kampeervoertuig. Genoeg te kiezen dus en altijd een Volkswagen Caddy lease auto die helemaal bij jouw wensen past! De Volkswagen Caddy Panel wordt gezien als het basismodel en heeft een laadvermogen van 750 kg en een laadvolume van 3,2 kubieke meter.

VW Caddy financial lease

Wil jij binnenkort bij ons wegrijden in je nieuwe Volkswagen Caddy? Dan ben je bij Scherpe Lease Deal aan het juiste adres. In onze lease voorraad vind je namelijk altijd meerdere Volkswagen Caddy’s. Welke variant of kleur je ook wil, wij vinden altijd een passende oplossing. Een groot voordeel van VW Caddy financial lease is dat de wagen direct eigendom van je onderneming wordt.

De aankoopsom van de Volkswagen Caddy wordt vooraf door de bank gefinancierd. Hierdoor wordt de bank fiscaal eigenaar van de auto. Jij wordt automatisch de economische eigenaar van de auto. Dit houdt in dat jij de auto aan het eind van de leasetermijn in je bezit komt. En dat zonder in een keer een grote investering te doen! Je hoeft de auto namelijk niet in één keer te betalen, waardoor je geld overhoudt voor andere belangrijke zakelijke investeringen. Daarnaast kun je genieten van alle fiscale voordelen die je ook hebt als je een auto koopt. Dat maakt financial lease wel erg aantrekkelijk!