Volkswagen Crafter leasen

Wil jij iets te kiezen hebben? De Volkswagen Crafter komt in allerlei soorten en maten zodat jij erop kunt vertrouwen dat je de beste bestelwagen kiest. Meer weten over een Volkswagen Crafter leasen? Lees dan snel verder.

De Volkswagen Crafter is samen met echte vakmensen tot stand gekomen. Deze wagen is dus helemaal aangepast op de wensen van vakmensen, waardoor elke werkdag een stukje lichter wordt. Als je bijna de hele dag onderweg bent, is je auto veel meer dan een vervoermiddel alleen. Een kantoor, lunchplek of opslagplaats en dat allemaal terwijl je onderweg bent. De Crafter heeft een tal van opbergvakken en aansluiting waardoor je niet alleen alles netjes op kan bergen, maar ook je belangrijkste apparatuur kunt opladen.

De Crafter is de enige bestelwagen in zijn klasse met zes motor versnellingsbak combinaties. Of je nu voorwiel-, achterwiel- of vierwielaandrijving wil. Met 4MOTION kan dit allemaal met een 8-traps automatische versnellingsbak of handgeschakelde transmissie worden gecombineerd. De Volkswagen Crafter is te bestellen als de Crafter Bestelwagen, Crafter Chassis en Crafter Pick- up. Wil jij weten welke variant het beste bij je past? Neem dan contact op met een van onze ervaren lease adviseurs. Zij helpen je graag bij het maken van een passende keus.