Volkswagen Passat leasen

Wil jij een auto rijden die niet alleen bekend staat om zijn uitmuntende rijprestaties, maar er ook nog eens mooi uitziet? In de Volkswagen Passat komt alles samen. Wil jij de Volkswagen Passat leasen? Op deze pagina lees je er meer over.

Elke ondernemer zal dit wel herkennen, je brengt heel wat uren op de weg door. Natuurlijk besteed je deze tijd veel liever aan zakelijke afspraken, je hobby of familie. De Volkswagen Passat zorgt ervoor dat jij het meeste uit je tijd haalt. De wagen zit vol slimme assistentiesystemen, zodat jij je kunt richten op de zaken die jij belangrijk vindt. Slimme IQ.DRIVE- innovaties zoals de Travel Assist geven je een kijkje in de toekomst. Rijden wordt autonoom, intuïtief en altijd verbonden.

Dit zie je al terug in de LED Matrix koplampverlichting. Deze zijn niet alleen qua design indrukwekkend. Ze bewegen ook met je mee wanneer je een bocht instuurt. Daarnaast past het zich aan op basis van tegemoetkomend verkeer. De wagen kan met vijf verschillende motoren geleverd worden. Variërend van benzine, diesel en hybride benzine motoren en pk van 150 tot 218.